home & nieuws
artikelen
aanbiedingen
routebeschrijving
contact formulier
links

Home

Wie zijn wij?

Vele jaren hebben we met veel plezier een groot scala aan imkersmaterialen verkocht.  Ook hebben we op diverse bijenmarkten gestaan. Eveneens met veel genoegen. Door tijdgebrek hebben we echter besloten ons toe te gaan leggen op dat deel dat ons door de jaren het meest geboeid heeft: de productie en verkoop van bijenkasten.

Onze producten

De Immenhof  produceert diverse bijenkasten, waaronder de SPAARKAST:

De 10-RAAMS SPAARKAST is in Nederland de meest toegepaste bijenwoning. Deze populariteit heeft de spaarkast onder meer te danken aan de uitstekende inzetbaarheid bij honingwinning en bestuivingsteelt. De afmetingen zijn afgestemd op een optimale ontwikkeling van het bijenvolk en door zijn genormaliseerde afmetingen (de kast is ontworpen door oud-bijenteeltconsulent dr. J. Hommers) zijn de onderdelen onderling uitwisselbaar. Deze uit duurzaam 1e kwaliteit vurenhout gebouwde kast, vormt door zijn degelijke constructie de basis voor eenvoudig, praktisch en economische imkeren, zowel voor de reislustige imker als voor de imker met een vaste bijenstandplaats.

De 6-RAAMS SPAARKAST is een afgeleide hiervan en is uitstekend geschikt voor het huisvesten van zwermen en het laten uitgroeien van bijenvolken. Deze kast is eventueel uit te breiden met een honingkamer.

De 7-RAAMS SPAARKAST is uitermate geschikt voor de bestuivingsteelt. Standaard is deze kast voorzien van een permanente voerbak van 4 liter. Ook deze kast is uit te breiden met een honingkamer.

Levering

Wij leveren zowel aan particulieren als bedrijven na telefonische afspraak of contact via de mail (zie contact). De artikelen uit de prijslijst zijn in principe uit voorraad leverbaar, afhankelijk van de hoeveelheid. Afwijkende uitvoeringen kunnen op bestelling gemaakt worden. Verzend- en afleveringskosten zijn voor rekening van de koper.

Prijzen

Genoemde prijzen op deze website zijn inclusief 21% BTW en gebaseerd op enkel stuks, tenzij anders omschreven.

Gegevens van "De Immenhof"


adres Harremaatweg 36a
3781 NJ Voorthuizen
mobiel nr. +31653182006
e-mail info@immenhof.nl
bank Rabo Voorthuizen
rekening nr. NL27Rabo0366366629
K.v.K. 09067297
BTW/VAT NL 037230578 B01vakhandel voor de imker